VOOR WIE IS JOUWBEGELEIDING ?

Jouwbegeleiding biedt begeleiding op maat aan kinderen, jongeren en volwassenen die vastgelopen zijn en (tijdelijk) niet in staat zijn op eigen kracht het hoofd te bieden aan de problemen die zij ervaren op diverse leefgebieden.

De begeleiding is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Tijdens de kennismaking bespreken we wat er nodig is. Heb je op voorhand een specifieke vraag hierover, neem dan gerust contact op.

Jouwbegeleiding is gevestigd in Leiden. Er is een samenwerking met de gemeente Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Woon je in een van de bovengenoemde gemeentes en heb je vanuit de Wmo een indicatie voor Begeleiding, dan kunnen we direct aan de slag.

Woon je in een andere gemeente, dan kan Jouwbegeleiding je van dienst zijn wanneer je indicatie in de vorm van een PGB is. Heb je een indicatie vanuit de Wlz of de Zvw in de vorm van een PGB dan kun je ook terecht bij Jouwbegeleiding.

Heb je nog geen indicatie, dan is het wellicht nodig eerst contact op te nemen met het Sociaal Wijkteam bij jou in de buurt. Jouwbegeleiding is overigens ook toegankelijk wanneer je geen indicatie hebt vanuit de Wmo, WLz of Zvw maar wel behoefte hebt aan begeleiding.

HEB JE VRAGEN ?

Neem dan even contact met ons op.